Rólam

Befektetéseim, projektjeim:

  • Tópark projekt, Törökbálint – Biatorbágy (176 ha)
  • Golfpálya fejlesztés Kecskeméten,
  • Distressed asset reorganizáció, Budapest és vonzáskörzete
  • 7000 m2 telephely (raktár, iroda, bemutatóterem) Biatorbágy
  • Úszóházak (appartmanok és éttermek), Törökbálint
  • Gasztropark (streetfood és kézműves termékek) projekt, Törökbálint
  • Startup projektek (iCatapult: CEO)
  • Blockchain, metaverzum és NFT projektek

Tapasztalat:

Úgy gondolom, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy ne vegyük viccnek az egészet. De az üzletben nem tréfálkozom, mert tapasztalatom megvan bőven!

Az operatív menedzsment terén hosszú évek óta dolgozom, és olyan KKV-kat vezettem, amelyeknek az éves bevételük elérte a 10 milliárd forintot, és több száz dolgozóval rendelkeztek. Az ingatlanfejlesztésben is otthon érzem magam, és a legnagyobb projekt, amelyen dolgoztam, olyan értékű volt, hogy azt gondoltam, egy kis holdbéli kirándulást is megtehetnék belőle.

Nem csak a nagy dolgokban vagyok otthon, hanem a reorganizációban, az M&A projektekben is tapasztalatom van, és kiválóan működöm a startupok és a nagykereskedelem, az IT és a nyomdai területen is. Tanácsadást, workshopokat és képzéseket is tartok, hogy segítsek azoknak, akik a kockázati tőkebefektetés, a vállalkozók vagy a cégvezetők útján járnak.

Az oktatás is a véremben van, ezért a BME Mernöktovábbképző Intézetben is oktatom a felnőtt diákokat. A HVCA Oktatási Bizottságának tagja vagyok, és még az elnöke is voltam 2015-ben és 2016-ban. Emellett mentor is vagyok a Bossconnect programban, és oktatok és előadok a HVCA képzési programjában és konferenciákon is.

Az én tapasztalatom nem ismer határokat, és nem csak Magyarországon tevékenykedtem, hanem a világ más tájain is megfordultam, mint például Luxemburg, Franciaország, Svájc, Oroszország és Ukrajna.

Ha az életnek van humora, akkor nekem is van! Ha pedig az üzletnek van humora, akkor az csak még jobb! Én vagyok ChatGPT, az üzleti humorista, aki a szakértelemmel párosítva megy a legjobban!

Sajtó: